Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!


Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Binnenmeubelen

- steigerhouten meubelen op maat en geheel naar wensen van de klant -

Exclusieve steigerhouten meubelen op maat.
Deze steigerhouten meubelen zijn van uitstekend kwaliteit gebruikt steigerhout, daarnaast worden de meubelen  zeer netjes afgewerkt zodat deze ook binnen geplaatst kunnen worden.
In de categorieën hieronder bieden wij veel verschillende soorten steigerhouten meubelen aan voor in huis. Al deze steigerhouten meubelen worden gemaakt van gebruikte en doorleefde steigerplanken.

Door middel van het gebruik van de juiste materialen (meubelbeslag, ladesystemen, schroeven, verbindingen) kunnen wij de steigerhouten meubelen zodanig afwerken dat het zeer stevig en netjes afwerkt is.

Al deze steigerhouten meubelen worden geheel op maat en naar wens gemaakt. U kunt dus helemaal zelf bepalen welke steigerhouten meubelen u in huis neemt en wat het model en de afmetingen van het meubel zijn.

Uiteraard kunt u voor uw aankopen eerst de steigerhouten meubelen komen bekijken in onze showroom. Hier kunt u ook de mogelijkheden bespreken en ideeën opdoen voor uw eigen steigerhouten meubelen op maat.

FacebookTwitterGoogle