Esgrado | Keuken & interieur
MENU

Robuuste uitstraling en tijdloos karakter

De opdracht:

Deze maatwerk keuken mochten we maken voor Casper uit Utrecht.
Het speciale aan deze keuken is dat de spoelbak en het aanrechtblad van hetzelfde materiaal zijn en zo een strak geheel vormen.
Daarnaast is het speciale aan deze keuken dat het eilandje wat er vastgemaakt is een houten aanrechtblad heeft, wat het geheel een wat warmere uitstraling geeft.
De belijning van de keuken is mooi. Bij de fronten van de vaatwasser en de spoelbakkast zijn de planken net als bij de laden horizontaal, ook lopen de nerven van de planken mooi door en bij de vrijstaande keukenkast loopt de belijning van de combimagnetron en stoomoven ook gelijk.

Alle apparatuur van de keuken is van Siemens. Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Siemens ontvangt de klant kosteloos 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jarige garantie.
Vaatwasser Siemens SN678X02TN
Combimagnetron Siemens CM676GBS1
Inductiekookplaat Siemens EX777LEC1E
Afzuigkap Siemens LC97BC532
Stoomoven Siemens HS636GDS1
Keukenkraan van Quooker.

De klant:

“Na een lange zoektocht naar onze droom keuken zijn we uitgekomen bij Esgrado.
De combinatie van een robuuste uitstraling en het tijdloze karakter van een steigerhouten keuken sprak ons enorm aan.
We zijn in het proces goed geholpen en geadviseerd. Het is gebleken en waar gemaakt dat Martin (de eigenaar) een vakman is met een scherp oog voor detail.
De keuken is naadloos geplaatst en past perfect in ons interieur. Ook over de aftersales zijn we te spreken. Na plaatsing van de keuken hebben we nog een aantal keer contact gehad voor onderhoud en andere praktische vragen. Iedere keer goed geholpen.
Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte (steiger) houten keuken een blad naar keuze dan is Esgrado zeker een aanrader!

In vakmanschap en prijs / kwaliteit blinken ze in mijn ogen uit.” – Casper van Ooijen, Utrecht

0